RENOVERINGAR I SKÅNE

SKÅNE TAK & BYGG – RENOVERINGSARBETEN

Vi på Skåne Tak & Bygg är en byggfirma för allt inom tak och renoveringar. I 10 år har företaget samlat på sig massor av olika erfarenheter, duktiga medarbetare och utarbetade rutiner för att göra ett riktigt proffsigt jobb. Vi finns i Helsingborg, men är verksamma i hela Skåne.

TAKRENOVERINGAR

När det kommer till takarbeten så finns det många olika moment som kan göras. Skåne Tak & Bygg kan hjälpa dig med dem alla, då lång erfarenhet finns kring alla sorters takrenoveringar.

 
En takrenovering kan vara en omfattande process, men aldrig för komplicerat för oss. Vid en renovering är det viktigt att se över vilka material som kan passa huset för att det ska hålla i så många år som möjligt framöver. Vi har den kunskap som behövs för att det ska bli en trygg renovering från start till mål och vi tar dig med genom hela arbetsprocessen.
 

Det händer också att tak kan behöva rivas ner helt och byggas om. På äldre fastigheter är detta vanligt förekommande och hos oss finns mångårig erfarenhet inom området för att kunna ge allra bästa service. Även vid en rivningsprocess är det av yttersta vikt att det sker på rätt sätt så att det inte blir mer omfattande än nödvändigt.

RENOVERINGSARBETEN

Skåne Tak & Bygg kan erbjuda professionell hjälp med renovering i många olika utrymmen, oavsett om det gäller snickeriarbeten eller något annat. Tillsammans med kunden skapas alltid en plan utefter behov och önskemål.

 

Köksbyten är en vanlig form av renovering i både lägenheter och hus. Vi lyssnar på kunden i varje steg för att köket skall bli utformat exakt utefter önskemål. Vi hjälper samtidigt till med att pressa ner priserna så lågt som möjligt på material till högsta kvalitet då vi har goda kontakter och bra leverantörer.

 

Välkommen att ta kontakt med oss på Skåne Tak & Bygg för att lägga upp en plan för vad du önskar få hjälp med. Vi kommer också gärna ut på ett besök hos dig samt lämnar ett offertförslag på uppdraget, helt kostnadsfritt. Alla priser är fasta och det blir inga extra dolda utgifter för dig som kund.

Stäng meny