PLÅTSLAGARE I SKÅNE

SKÅNE TAK & BYGG – PLÅTSLAGERI

Är du bosatt i Skåne och söker ett företag som har erfarenhet av plåtslageri i alla dess former? Då behöver du inte leta längre, välkommen att kontakta Skåne Tak & Bygg för att få hjälp att förverkliga dina idéer – stora som små. Här utförs arbeten av en mängd olika slag, där inget jobb är för litet eller för stort.

PLÅTARBETEN

Skåne Tak & Bygg är ett Helsingborgsbaserat företag, men har kunder över hela Skåne. Det är hit du vänder dig om du vill ha en trygg leverantör av tjänster som har med plåtslageri att göra. Vi är certifierade inom montering och besiktning av taksäkerhet, vilket ger oss den kvalitetsstämpel du som kund behöver för att välja oss som din leverantör. Plåtslageri är något vi verkligen brinner för och vi har en riktigt bra samlad kompetens inom företaget som gör att vi kan erbjuda våra kunder både byggnadsplåtslageri och smidesarbeten.

PLÅTARBETEN

  • Vi arbetar med fasta priser på våra jobb, vilket gör att du som kund redan innan arbetet påbörjas vet vad du kommer att få betala. Inga extra kostnader tillkommer utöver detta.
  • Vi tål att jämföras med, våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi kan ordna paketpriser då vi kan pressa priserna på material hos våra leverantörer.
  • Vi erbjuder hembesök utan extra kostnad, detta för att kunna beräkna både material och tidsåtgång utan att det kostar dig som kund något utöver det förväntade.
  • Vi erbjuder alla våra kunder en nöjd kund-garanti som garanterar att du som kund blir nöjd med det arbete vi utför hemma hos dig. Självklart har vi ansvarsförsäkringar och ger dessutom hela 10 års garanti på både arbetet och det material vi använder.
  • Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 10 års garanti på både material & arbete

Du är mycket välkommen att kontakta oss – boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag så hittar vi en tid som passar dig!

Stäng meny