SKÅNE TAK & BYGG – DETTA ÄR VI

SKÅNE TAK&BYGG ÄR EN BYGGFIRMA SOM UTFÖR RENOVERINGAR AV OLIKA SLAG.

Vi utför alla typer av byggnationer
(ny- & tillbyggnationer & totaltentreprenader)
men är erfarna specialister inom tak och papp renoveringar.

Vi är ett familjeföretag som har varit aktiva inom tak & bygg branschen tillsammans i 10 år och under dessa år har vi samlat på oss god kunskap genom bl.a. noggrant valt ut rätt samarbetspartners och underentreprenörer. Vår primära vision är att du som kund ska kunna få ut så mycket som möjligt av din bostad vid en framtida försäljning. Därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök så vi kan göra en besiktning tillsammans med fokus att höja din vinstmarginal till ett förmånligt pris.

  • Vi arbetar med fasta priser till våra kunder så dem vet vad kostnaden på fakturan blir.
  • Vi erbjuder kostnadsfria hembesök/besiktningar (där ingår även ett kostnadsfritt offertförslag) Fokus/vision höja bostadsvärdet/fastighetsvärdet!
  • Vi erbjuder Nöjdkundsgaranti samt resultatsgaranti, dvs vi lämnar inte ett arbete föränn våra kunder är nöjda och godkänner resultatet.
  • Vi erbjuder ett bra paket pris då vår långa erfarenhet i branschen har gjort så vi har fina marginaler på material m.m – då vi främst handlar i stora volymer och kan pressa priserna.
  • Vi innehar dem certifikat & försäkringar som behövs enligt regelverk. * Ansvarsförsäkring * Olycksfallsförsäkring * Certifikat Heta arbeten * Certifikat Höga höjder * Certifikat Skotta säkert
  • Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 10 års garanti på både material & arbete

Vill du att bygge ska bli omhändertaget av de bästa tänkbara hantverkarna med engagemang, entusiasm och kunskap? Då ska du kontakta oss! Vi ses på bygget!

imagev
Spela videoklipp

Se på vår video

Stäng meny