NYBYGGNATION I SKÅNE

SKÅNE TAK & BYGG – NYPRODUKTION

Som ett familjeföretag med drygt tio år i branschen har vi på Skåne Tak & Bygg djupgående erfarenhet av allt som har med bygg och renoveringar att göra. Under den tiden har vi vid sidan av vårt hantverkskunnande också lyckats etablera långvariga samarbeten med underentreprenörer och byggvaruleverantörer vilket har gjort att vi kan erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser.

VARFÖR SKA DU ANLITA OSS FÖR DIN NYBYGGNATION?

Vi på skåne tak & bygg jobbar även med större nybyggnationer såsom byggnationer av hus och kan även bli inhyrda av bolag som är i behov av under entreprenörer.

Ambitionen är att genom gedigna och väl genomförda arbeten höja värdet på din fastighet. Ett sätt att uppnå en värdeökning är genom nybyggnationer. Ett uterum ger dig ett ljust extrarum med närhet till din trädgård under alla årstider och går att göra som en tillbyggnad till en befintlig fastighet eller fristående byggnad på tomten. En terrass är en perfekt uteplats för varma sommarkvällar med grillen tänd. Ett fritidshus är praktiskt för förvaring eller som en verkstad eller hobbyrum separat från din bostad. Hör av dig till oss med dina önskemål för att få svar på vad vi kan göra för just dig.

Du som funderar på att anlita Skåne Tak & Bygg får ett kostnadsfritt hembesök för besiktning, vilket inkluderar ett gratis offertförslag. Arbetet utförs till en fast kostnad som du vet om innan det påbörjas, inkluderat materialkostnader. Du behöver alltså inte oroa dig för att kostnaderna ska skena iväg när arbetet väl pågår. För tillbyggnaden, renoveringen eller reparationen tillkommer 10 års garanti.

Tveka inte att kontakta oss så kommer vi fram hur vi bäst kan hjälpa dig!

Stäng meny